În perioada 19 octombrie - 22 octombrie 2017, echipa WOLF Imobiliare a participat la a doua ediție a Târgului Imobiliar din Sibiu ce s-a desfășurat la REDAL Expo, în Sibiu.

După ani de dezvoltare și construire de imobile, este mai mult decât plăcut să te reconectezi cu cea mai importantă parte a dezvoltării imobiliare: CLIENTUL, însemnând cu zecile sau chiar sutele familiile în căutare de o locuiță.

Scopul participării a fost mai înainte de toate, un dialog activ cu posibilii cumpărători de case și apartamente din Sibiu și credem că am reușit cu brio. Am vrut deopotrivă să prezentăm proiectele WOLF, dar și să vedem ce își doresc sibienii de la casa viselor, ce îi enervează, dar și care sunt principalele motive pentru care ar cumpăra un apartament sau o casă și nu o alta.

wolf imobiliare tis

Cel mai nou concept WOLF Imobiliare: happy CiTy

Am profitat de această ocazie și pentru a prezenta cel mai nou concept WOLF Imobiliare: cartierul de case happy CiTy, un proiect de care suntem foarte mândri și pe care îl vom promova în următoarea perioadă.

Proiectul happy CiTy cuprinde 10 case înșiruite, de tip englezesc pe Calea Cisnădiei, pe strada George Cristinel, case ce urmează a fi construite în exclusivitate de WOLF Imobiliare.

Acesta este singurul concept imobiliar din România dezvoltat în colaborare cu un psiholog, proiect care vizează în primul rând fericirea și bunăstarea viitorilor locatari. Încă o dată, construim la cel mai înalt standard de calitate pentru oameni ce își doresc această calitate și un standard ridicat al vieții.

Urmărește live construcția casei tale

Tot în cadrul târgului, am făcut și lansarea unui sistem de tip webcam care oferă șansa viitorilor locatari și tuturor celor interesați, să vadă în timp real construirea caselor din cartierul Happy City.  Suntem primii dezvoltatori din Sibiu care oferă această posibilitate, iar din spusele participanților la târg, inițiativă este mai mult decât lăudabilă.

Toți cei ce au trecut pe la standul WOLF au părut mai mult decât încântați de facilitățile caselor happy CiTy. Am avut extrem de multe laude, dar și câteva sugestii constructive pe care le-am primit cu mare drag și cu un mindset pozitiv și bazat pe acțiune. 

Probabil tocmai de aceea, am avut surpriza și onoarea de a fi premiați pentru cea mai bună echipă, ceea ce poate numai să ne bucure și să aducă încă o certitudine că avem una dintre cele mai bune echipe.

Mulțumim tuturor celor ce au ales să treacă pe la standul WOLF Imobiliare și vă așteptăm în continuare alături de noi. Promitem să inovăm în continuare și să venim cu și mai multe surprize. Mulțumim tuturor celor ce au fost alături de noi și vă invită să ne urmăriți în continuare, fie pe facebook-ul happy CiTy, fie pe pagina de facebook WOLF Imobiliare.

Pentru și mai multe detalii legate de participarea la TIS, citește și: Cu happy City la Târgul Imobiliar din Sibiu