Mai știți când adunăm mușchi și îl puneam la uscat? Apoi îl foloseam în diverse combinații. Țin minte că odată am făcut împreună cu sora mea mai mică o curte pentru casa de păpuși din astfel de mușchi. Puține lucruri egalează puterea verdelui natural al elementelor vii, iar în ultimii ani mai mulți designeri s-au decis să folosească resursele naturale și să le aducă în interior.

Tot căutând idei de design și inspirație verde, i-am descoperit pe cei de la Uppercrazy. Sunt printre puținii din România care oferă tablouri și decorațiuni vii.

Mușchi și licheni în designul de interior

Extrem de versatili și rezistenți, lichenii sunt reafirmare puterii naturii de a se adapta și de a persevera în aproape orice mediu. Parte ciupercă și parte algă, acest organist poate trăi în cele mai aspre condiții de pe glob, asigurând hrana mai multor ierbivori în anotimpul rece.

Nu este de mirare că în ultimii ani, planta a intrat și în vizorul designerilor de interior.

Un tablou sau un perete din mușchi sau licheni vă va transporta într-un loc antic de simplitate și izolare...un fel de călătorie inițiatică menită să vă relaxeze și să vă schimbe starea mentală. Este un pic de sălbăticie adusă cu succes în casele și în birourile noastre.

Uppercrazy și designul cu mușchi

Pe piața românească, noi i-am găsit pe cei de la Uppercrazy ca fiind o sursă de astfel de artă. Sunt nebuni, sunt frumoși și extrem de inventivi. Pe lângă mușchi și licheni, cei de la UpperCrazy fac și decorațiuni pentru petreceri tematice, decoruri și alte nebunii. Practic, dacă aveți o nebunie de făcut, cei de la Uppercrazy sunt cei ce va vor înțelege, vă vor ascultă și vă vor duce nebunia la un cu totul alt nivel.

Ca să revenim la partea de licheni, găsiți de comandat tablouri și modele cu licheni deja făcute atât pe site-ul lor, cât și pe dizainăr. Pe lângă modele pe care le găsiți pe site-uri, cei de la Uppercrazzy vin și cu soluții custom, așa că cel mai bine i-ați contacta și ați vorbi direct cu ei. Sigur nu veți regreta. Ca să nu mai lungim vorba, iată mai jos câteva exemple de designuri făcute de ei. Așteptăm păreri în secțiunea de comentarii din josul paginii.

Pe lângă mușchi și licheni, cei de la UpperCrazy fac și decorațiuni pentru petreceri tematice

mușchi și licheni by UpperCrazy decorațiuni pentru petreceri tematice

mușchi și licheni by UpperCrazy decorațiuni pentru petreceri tematice

mușchi și licheni by UpperCrazy decorațiuni pentru petreceri tematice

Photo source: uppercrazy.ro