Oficial se începe Prima Casă 2018. Nu rata startul pentru o casă nouă în 2018!

La data de 23 februarie 2018, FNGCIMM a anunțat într-un comunicat de presă, lansarea Programului Prima Casă 2018. Planul de garanții pentru anul 2018 a fost aprobat la data de 10 ianuarie, dar abia la sfârșitul lunii februarie s-a dat startul oficial la finanțare, urmând ca în lunile următoare să se facă aplicarea și distribuirea banilor.

După cum probabil știți, anul 2018 va fi marcat de o scădere a plafonului total al programului de finanțare la 2 miliarde de lei. Este vorba de o scădere de aproximativ 25%, scădere care se va reflecta și în numărul total de dosare soluționate. O altă veste ce marchează programul Prima Casă este aplicarea în premieră a criteriilor și procedurii de evaluare a activității desfășurate de finanțatori în anul 2017. Din nou, aceste proceduri afectează finanțatorii și nu posibilii cumpărători de case sau apartamente.

prima casa 2018

Băncile intrate în Prima Casă 2018

În 2018, un total de 15 bănci au intrat în programul Prima Casă. Lista cuprinde: Bancpost, Bancă Comercială Română, BRD – Groupe Societé Generale, CEC Bank, Credit Agricole Bank România, Garanți Bank, ING Bank, Leumi Bank România, Marfin Bank, OTP Bank România, Piraeus Bank, Raifeissen Bank, Bancă Românească, Bancă Transilvania, Unicredit Bank.

De fapt, în lista de bănci acceptate în program, singura diferență față de 2017 este lipsa băncii Intesa Sanpaolo.

Dacă deja v-ați decis deja la o bancă, ar fi indicat să îi contactați cât mai repede posibil, înainte ca fondurile și așa limitate să se termine.

La WOLF Imobiliare Prima Casă este mai ușor de obținut

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe în Sibiu, fie că este vorba de o casă, ori de un apartament, WOLF Imobiliare vă pune la dispoziție consultarea financiară gratuită. Dorim să nu vă irosiți timpul, și așa limitat, petrecând ore în căutare de acte, făcând drumuri la bănci, notari, șamd.

Pentru că ne păsa de timpul dumneavoastră, am optat pentru o colaborare cu KIWI FINANCE pentru servicii specializate de brokeraj de credite. Cu o experiență de peste 10 ani, cei de la KIWI Finance sunt specialiștii de care aveți nevoie atunci când accesați un credit ipotecar, de refinanțare sau de construcție. Toată această experiență, v-o oferim acum gratuit!

Pentru și mai multe detalii, contactați-ne completând formularul WOLF de contact sau sunând la 0745327891 sau la 0747052044.

În 2018, ia-ți un acasă de la WOLF Imobiliare!