Cel mai mult în perioada aceasta are de suferit portofelul dumneavoastră. Victimă tăcuta a tuturor cumpărăturilor de Crăciun, portofelul vă da de știre cu privire la starea sa avansată de goliciune, numai atunci când este deja prea târziu…ori bipăie vreun card, ori plânge că-s fonduri insuficiente, ori îl cauți de monezi în cotloanele cele mai îndepărtate. Oricum ar fi, această boala a portofelului poate fi combătută cu un tratament destul de ușor și, aș spune, plăcut.

Rețetă de sărbători sau cum să mai economisești un ban pe cadourile de Crăciun:

Pasul 1: gândește-te la un cadou comestibil

Pentru români și nu numai, Crăciunul înseamnă inevitabil mâncare.

Gospodinele stau ore în sir să facă zeci de preparate îmbietoare. Știați că în timp ce vă petreceți ziua în bucătărie, puteți să vă ocupați și de cadouri? Sună aproape prea bine că să fie adevărat. Cel mai bun ingredient pentru un Crăciun fericit și nu chiar atât de scump, sunt dulciurile, iar cheia este ambalajul. Unde mai pui, că iți poți implica și copiii în această operațiune strict secretă.

Prăjiturile de Crăciun sunt un cadou extrem de bun în această perioadă. Tot ce vă trebuie, este o cutie drăguță și un pic de imaginație. Turta dulce sau prăjiturile pot fi transformate chiar și în globuri comestibile, care puse într-un ambalaj drăguț, se transforma instant într-un cadou inedit și original.

Apoi se lasă bucătăria să se mai răcorească, se ia un pic de odihnă și se trece la pasul următor.

cadou special craciun wolf imobiliare

cadou special craciun wolf imobiliare

cadou special craciun wolf imobiliare

Pasul 2: se adună cei dragi

Pentru mine, de exemplu, Crăciunul este momentul în care în sfârșit reușesc să petrec un pic de timp împreună cu dragii mei copii. Ne punem la o masă, scoatem lipiciul și toate cele necesare și ne punem pe creat de decorațiuni, pe care mai apoi le dăm mai departe.

De exemplu, o simpla lumânare, căreia i se adaugă câteva batoane de scorțișoară, devine instant magica. Cu un pic de imaginație, o crenguță de brad și o lumânare, poți face un aranjament pentru Crăciun sau pentru Revelion.

Conurile de brad merg la fel de bine în această perioadă, indiferent dacă vorbim de Crăciun sau de Revelion. Astfel de aranjamente reprezintă cadouri speciale, chiar și pentru cea mai mofturoasă persoană.

Anul trecut i-am făcut fiicei mele o jucărie din tricoul ei preferat pe care îl avea la 3 ani, folosind numai o foarfeca, ață și vata. și acum se mai joaca și ii place foarte mult.

Nu vă sfiiți să vă faceți propriile decorațiuni. Nu uita…primele rămân la voi, următoarele (după ce mai prindeți experiență) ajung la rude și prieteni.

Internetul abundă de idei ușor de făcut și extrem de drăguțe. Cel mai important este să vă distrați și să petreceți timp împreună.

cadou special craciun wolf imobiliare

cadou special craciun wolf imobiliare

cadou special DIY craciun wolf imobiliare

cadou special craciun wolf imobiliare

Pasul 3: împachetează frumos

Chiar și o pereche de șosete arată mai bine daca este într-un pachet frumos. Puteți chiar să adăuga ți ceva dulce pe ambalaj…numai să ne aducem aminte de copilărie un pic. Biletele pe care treceți numele destinatarului pot fi personalizate în fel și chip. Globuri, brăduți, cărticele…in funcție de preferințele destinatarului.

cadou special craciun wolf imobiliare

cadou special craciun wolf imobiliare

Photo Source: www.countryliving.com, www.ofdesign.net, www.pinterest.com, www.swgwlaw.com