Din ce în ce mai mulți tineri cunosc Răpirea din serai numai din meme-uri generate pe tot felul de site-uri de profil. Motiv de infinite lol-uri ori de glumițe între prieteni, carpeta cu Răpirea din serai reprezintă încă o amintire vie în mintea generației 90. Țin minte că am vrut să o arunc odată, dar asemenea unui hoț neîndemânatic, am fost prins în fapt de bunica mea cea mult prea vigilentă. Rezultatul? O ușoara dojana părintească, urmată de un Lasă mamă, că ține de cald și e frumoasă tare și o reatârnare a carpetei. Carpeta 1 - eu 0.

Un lucru ne leagă totuși de bătrânii noștri, și anume nevoia de a nu avea pereți goi. Atunci când te muți într-un apartament nou, vrei să-i dai o notă personală, și asta cu cât mai puține resurse investite. Tocmai de aceea, iată cinci idei de mare impact, ușor de realizat, pe care le-am folosit de-a lungul timpului pentru a schimba ceva în casă, și asta desigur, fără a sacrifica pușculița și așa destul de slăbuță.

1. Tablou fotografic - imprimă-ți fotografia preferată

Cu toții avem o fotografie la care ținem ca la ochii din cap. Acum o putem folosi pentru a da un nou look casei noastre. Află cum..

decor perete si amenajare apartament wolf imobiliare

2. Tapiserie modernă – artă ancestrală adusă în prezent

Ață, lemn, pânză și imaginație. Vă puteți face propria tapiserie, în propriile voastre nuanțe. Află cum...

decor perete si amenajare apartament wolf imobiliare

3. Materiale simpatice și imprimeuri de zile mari

Florile dau întotdeauna un aer primăvăratic. Ne îndeamnă să ne gândim la zile însorite și la câmpii înverzite, iar acum le lăsăm să ne inunde casa cu splendoare. Află cum...

decor perete si amenajare apartament wolf imobiliare

4. Farfurii stătătoare și nu zburătoare

Doborâm extratereștri, le luăm nava și o punem pe perete? Oricât de tentant ar suna, nu vom face așa ceva, ci vom folosi un alt tip de farfurii. Află cum...

decor perete si amenajare apartament wolf imobiliare

5. Hărțile sunt ultimul trend

O hartă cu un pic de patină, ușor îngălbenită și chiar ruptă pe alocuri, transformă o casă, iar noi vă arătăm și cum. Află cum..

decor perete si amenajare apartament wolf imobiliare

 

Cam asta ar fi ce am găsit noi, dar asta nu înseamnă că nu mai există o sumedenie de alte soluții. Bunicii voștri mai au carpeta cu pricina?

Vă plac ideile noastre? Voi cu ce v-ați acoperit locurile goale de pe pereți?

Vrem să aflăm și ideile voastre.