WOLF Imobiliare continuă să crească, și să construiască blocuri noi și moderne, menite să răspundă tuturor cerințelor și dorințelor celor ce caută să achiziționeze un apartament nou.

Suntem ușor de recunoscut prin aceeași calitate a construcției, aceleași prețuri mici și aceleași servicii impecabile dedicate clienților noștri.

Apartamente noi de vânzare în Sibiu

În zona orașului Sibiu, apartamentele noi sunt căutate mai ales de tineri și de familii tinere, care doresc un apartament de calitate la un preț acceptabil. Până în acest moment mai mult de 70% din totalul de apartamente au fost deja vândute, acest fapt stând ca o dovadă a seriozității companiei Wolf Imobiliare și a partenerilor noștri. Faptul că mai mult de jumătate din totalul apartamentelor au fost vândute, ne impulsionează să ne dezvoltăm și să construim apartamente moderne în care orice doritor să găsească un loc pe care să-l numească “acasă”.

Pentru cei ce încă se gândesc să cumpere un apartament nou în Sibiu, venim cu câteva noi vile de locuințe livrate în cel mai scurt termen.

Primul termen de predare apartamentele uneia dintre vile este sfârșitul lunii septembrie, livrare de la care promitem să revenim cu poze.

Următorul termen va fi în luna noiembrie, iar cel din urmă pentru vila a cărei construcție abia a început, este în luna iunie a anului 2017. Toate blocurile sunt noi, construite numai cu materiale de calitate, ce asigură atât trăinicia și rezistența construcțiilor, precum și costuri mici de întreținere.

Cum pot finanța achiziția apartamentului?

WOLF imobiliare oferă mai multe variante. Prima și poate cea mai populară, este varianta “Prima Casă”. Fondul de garantare “Prima Casă” a acordat șansa de a avea un apartament mai multor tineri. Pentru a spori șansele achiziționării unui apartament prin programul Prima Casă, apartamentul trebuie să fie intabulat.

Cadastrul și intabularea (sau înscrierea în Cartea Funciară) a unui apartament sunt condițiile esențiale pentru a cumpără acel apartament. Extrasul de carte funciară va cuprinde descrierea imobilului, precum și orice dată juridică legată de imobil și de proprietarii imobilului. Cadastrul și intabularea sunt necesare atunci când se vrea înstrăinarea sau vânzarea imobilului, dar și la orice fel de ipotecă sau credit imobiliar aplicat imobilului.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor emergente ale cumpărătorilor, WOLF Imobiliare are în ofertă să curentă apartamente deja intabulate. Acest demers vine pentru a ajuta accesarea unui credit de tip Prima Casă pentru toți clienții interesați de acest program.

În afară de acest program, ajutăm cu mare plăcere orice alt demers pentru un alt tip de credit imobiliar pentru care optează clienții noștri.

O altă formă de finanțare sunt ratele direct de la dezvoltator. WOLF pune la dispoziție un sistem de plată dispus în 4 rate egale.

Alte avantaje ale apartamentelor WOLF

Un alt avantaj al apartamentelor WOLF este parcarea. În timp ce unii dezvoltatori imobiliari percep taxe suplimentare pentru un loc de parcare, noi le dăm gratuit la cumpărarea apartamentului. Vrem că toți clienții noștri să aibă parte de tot confortul necesar și să nu-și irosească prețiosul timp căutând parcare. Acel timp poate fi folosit fie pentru a căuta idei de amenajare a apartamentului tău, fie pentru a-l petrece împreună cu familia ori prietenii.

Noi promitem să ne dezvoltăm tot mai mult și să creem locuințe moderne, apartamente noi și spațioase pentru toți clienții noștri. Cauți un apartament de vânzare în Sibiu la un preț redus? Înseamnă că este timpul să ne contactezi și să programezi o vizionare.

Prima ta casă te așteaptă la WOLF Imobiliare!