Mereu în căutarea locului perfect, nimeresc, rar ce-i drept, în locuri care, cumva reușesc să-mi bântuie sufletul și simțirea. Cred că undeva prin 2013 am intrat pentru prima dată în Pardon Cafe & Bistro și le-am rămas veșnic pururi recunoscătoare pentru crearea unui spațiu care să reflecte și să îmbrățișeze sufletul unui iubitor de artă și de frumos.

Locul este atât de prietenos și primitor, mai că-ți vine să te descalți în prag, să-ți pui haina în cui și să te simți ca acasă. De fapt, pentru cei de la Pardon, de îndată ce intri pe ușă devii “de-al casei”, un prieten de mult pierdut care a revenit în micul și iubitorul lor culcuș de vise.

Probabil că de fiecare dată când părăsesc Sibiul, o parte din mine regretă acest loc cu și pentru artiști și suflete artistice.

Întâmplarea a făcut ca săptămâna asta să mă poarte pașii pe Cetății nr. 14 și fără să-mi dau seamă am intrat în această oază de plăcere a tuturor simțurilor. Un singur pas și ești deja într-o altă lume...într-o cafenea boemă din centrul Parisului ce te îmbie cu miros de cafea și cu muzică bună. Ai putea chiar să te trezești uitându-te ciudat la chelnerii ce vorbesc românește și să nu înțelegi că nu ai fost dus că prin magie în țara lui Moliere.

Dacă de obicei încep articolele despre locuri interesante referindu-mă la design, de această dată nici nu aș ști dacă să vorbesc despre designul ce te înconjoară de cum pășești, sau despre frumusețile din farfurie. Despre oricare v-aș povești, trebuie să spun că nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării.

Totul pare atât de natural și de simplu, dar dacă te uiți atent observi că în spatele naturaleții și frumuseții stă o muncă titanică și multă dragoste de frumos.

Dacă ar fi să iei fiecare obiect în parte și să scrii despre el, mai mult că sigur că ai depăși numărul filelor din bibliotecă Pardon, așadar cel mai bine ar fi să va invit să va uitați la imaginile de mai jos, iar apoi să-i vizitați.

Pardon Cafe Sibiu - design D suflet

Pardon Cafe Sibiu - design D suflet

Pardon Cafe Sibiu - design D suflet

Pardon Cafe Sibiu - design D suflet

Pardon Cafe Sibiu - design D suflet

Pardon Cafe Sibiu - design D suflet