În fiecare an în luna august, veți vedea designerii de interior tot mai entuziasmați. De ce? Pentru că trebuie să apară noul catalog de la IKEA. Gigantul scandinav își adună toate forțele într-un adevărat îndrumar pentru designerii de pretutindeni.

Pentru designeri, acest eveniment este asemănător cu începerea Jocurilor Olimpice. Catalogul IKEA 2017 a apărut deja și se anunță epic. Am avut șansa de a arunca un ochi pe el și să vedem câteva piese pe care ar trebui deja să le rezervi pentru designul casei tale. Așadar, iată 5 produse IKEA 2017 pe care toată lumea le va vrea:

Lampa VARV

Minimalismul este la el acasă, iar de această dată are și un pic de lumină. Această lampă poate fi amplasată aproximativ oriunde, fie că este vorba de o tăblie de pat sau o ramă de tablou. Acum îți poți face propriul colț de lectură fără să te îngrijorezi de piciorul lămpii sau de unde o vei așeza. Prețul de pornire este de 190 de lei, ceea ce nu este nici mult nici puțin.

Noul catalog IKEA 2017: must-urile sezonului

Servește cafeaua și depozitează cu Kvistbro

Această măsuță de cafea convertibilă este minunată pentru spațiile mici și restrânse. Prevăzută cu un coș metalic în loc de bază clasică, această masă va fi locul perfect în care poți depozita absolut orice îți dorești. Prețul de pornire este de 175 de lei și poate ajunge până la 225 lei în funcție de dimensiuni.

Noul catalog IKEA 2017: must-urile sezonului

Balansoarul este din nou la modă

IKEA a luat balansoarul bunicii și l-a făcut o adevărată operă de artă, numai bun de integrat într-un design modern. Grönadal este reinterpretarea modernă a balansoarului și va deveni locul preferat de refugiu după o zi de muncă. Îl găsești la 895 de lei sau 250 de dolari și este un must. Recomandăm și o păturică pufoasă pentru a completa look-ul de tânără bătrânică veselă și drăguță.

Bucătăria nu este completă fără Grundvattnet

Ikea nu a uitat nici de bucătărie și îi mulțumim pentru asta. Această sită multifuncțională se poate folosi pentru a spăla legumele sau pentru a strecura murăturile de exemplu. Potrivit pentru majoritatea tipurilor de chiuvetă pătrată, acest accesoriu de bucătărie este absolut indispensabil pentru designul unei bucătarii ergonomice.

Vallentuna - perfecțiunea în materie de canapea

Această canapea modulară este un articol pe care îl vom vedea destul de des în designul de interior. Într-o varietate de culori și forme, această canapea poate fi adaptată pentru orice tip de apartament, mai mare sau mai mic, iar dacă nu ne crezi, check out video-ul de mai jos.

IKEA - Collection VALLENTUNA

Acum ai ideile de design...tot ce-ți mai trebuie este un apartament unde să ți le pui în practică….un fel de pânză albă pentru geniul tău creator. Apartamentele WOLF abia așteaptă că cineva să le amenajeze, așadar, nu mai aștepta!