Înregistrând o serie de întrebări din partea clienților WOLF Imobiliare, ne-am decis să adunăm cât mai multe date despre apartamentele WOLF Imobiliare și să vă prezentăm oferta completă de apartamente noi construite în Sibiu.

Modalitatea de plată și prețuri

În cazul apartamentelor WOLF Imobiliare, modalitățile de plată sunt destul de diversificate. Acest fapt le fac destul de accesibile tuturor tipurilor de doritori de apartamente de diferite mărimi.

Mai întâi de toate la prețul inițial se adaugă 2000 de euro pentru apartamentele de la parter. Acestea dețin un spațiu suplimentar de până la 40mp care le fac ideale pentru o familie cu copii sau pentru cei pasionați de grădinărit.

Apartamentele se predau la gri, dar la cerere dezvoltatorul poate oferi finisaje custom pentru un preț începând de la 5500 de euro.

Cum am mai menționat, plata diferă în funcție de modalitatea de plată aleasă. Astfel:

  • La plata prin rate eșalonate, se adaugă 1000 de euro la prețul inițial
  • Pentru un credit ipotecar, la prețul inițial se mai aplică un adaos de 1000 de euro
  • Prețul din oferta inițială se aplică pentru cazul în care plată se face în avans integral

Pentru cei ce doresc să acceseze un credit de tip Prima Casă, apartamentele sunt intabulate și pot fi luate fără probleme prin acest credit imobiliar, singura mențiune fiind că la acest program prețul este calculat la suprafața utilă cu 800 EUR/m2.

Tipuri de apartamente

WOLF Imobiliare oferă apartamente 2 sau 3 camere. Oferta WOLF cuprinde și un număr de garsoniere decomandate, potrivite pentru tinerii care doresc să-și câștige independența la o rată mai mică decât media chiriilor din Sibiu. Zona tânără și nouă pentru orașul Sibiu atrage din ce în ce mai mulți tineri dornici de a avea prima lor locuința în care să se dezvolte bine și frumos.

Apartamente de 2 camere

Prețuri începând de la 22.900 Euro

Suprafața construită: 41.8m2 + Balcon 3m2

Vezi oferta

aoartament 2 camere sibiu wolf imobiliare

Apartamente de 3 camere

Prețuri începând de la 39.900 Euro

Suprafața construită: 73m2 + Balcon 4.3m2

Vezi oferta

aoartament 3 camere sibiu wolf imobiliare

Garsoniere

Prețuri începând de la 19.900 Euro

Suprafața construită: 33.4m2 + Balcon3m2

Vezi oferta

garsoniera de vanzare sibiu schita

Noutăți pe piața imobiliară din Sibiu

Pentru a-și diversifica și mai mult oferta, în 2017 WOLF Imobiliare va veni și cu o ofertă de case. Până la anunțul oficial, ce se va face tot pe site-ul WOLF Imobiliare, tot ce vă putem spune este că și aceste case vor fi construite la cel mai înalt standard de calitate și că vor stabili un nou standard de calitate și confort la nivelul Sibiului.

Pentru a stabili o vizionare, nu ezita să ne contactezi. Abia așteptăm să-ți arătăm viitorul tău “acasă”.