Te-ai săturat de selecția de cadouri de Crăciun disponibilă în magazine? Cauți un cadou de Secret Santa? Poate vrei ceva unic cu iz românesc. Weekendul acesta îl poți găsi în tolba lui Moș Dizainăr.

A stat Moș Dizainăr și a căutat cele mai drăguțe și mai noi obiecte și designeri români, iar acum a venit momentul să se întoarcă acasă, nu oricum ci cu tolba plină, cu chef de vorbă și cu multă voie bună.

mos dizainar si Wolf Imobiliare

De pe 18 decembrie, începând cu ora 18:00, Moș Dizainăr va fi gazda petrecerii de bun-venit, dedicate celor mai noi obiecte și designeri români care și-au găsit loc în magazinul Dizainăr de pe str. Puțul cu Plopi, nr 17 (lângă Cișmigiu), București.

Fie că ești în căutarea unui cadou unicat, sau doar ești curios să vezi ce a mai adunat Moș Dizainăr, ești invitat să te veselești la o poveste despre viața de designer, să te încălzești la un pahar de vin fiert și să guști și un pic de turtă dulce.

Vei fi întâmpinat de vin fiert, turtă dulce și produse numai bune de dat în dar.

wolf imobiliare si mos dizainar

Moș Dizainăr vă așteaptă de vineri până joi între orele 12:00 și 21:00 la Hanul Gabroveni (6-24 decembrie, cu program redus în Ajunul Crăciunului) sau în casa lui cea plină de design de pe str. Puțul cu Plopi, București.

Workshopuri, gustări sănătoase, vin fiert și turta dulce !

Intrarea este liberă!

După ce iei cadourile și le așezi sub brad, nu uita să-ti faci o poză si să te înscrii în concursul Stil D brad ca să-ți câștigi propriul cadou din partea WOLF Imobiliare.