Sunt momente când ești în căutare de ceva unic. Parcă din ce cauți, din aia te afunzi mai tare în banal și anost. Aceleași modele, aceleași tipare, aceleași design-uri de nenumărate ori. Poate tocmai de aceea, atunci când dai peste ceva diferit, te simți de parcă l-ai fi prins de Tatăl designului de picior.

Cam asta ni s-a întâmplat când am dat peste Atelierul Shuman, un mic atelier de design din inima Bucureștiului. Acest atelier îți oferă o nuanță de unicitate de care cred că orice locuință are nevoie. Un pic de industrial, un pic de steampunk, un pic mai multă simplitate și gata designul.

Lămpile lor cu tentă industrială explorează la maximum conceptul de simplitate și neconvenționalist. Ce poți face cu un bec Edison, un robinet, niște țeavă și un pic de lemn? Cei de la Schuman au venit cu ideea genială de a face lămpi și tare mult ne mai bucurăm. Preferatele noastre sunt cele din colecția Hydra, datorită unicității becurilor folosite, becuri care arată ca niște picături de apă supra-dimensionate.

Dacă vă plac lămpile marca Atelier Schuman, îi găsiți de cumpărat la dizainăr. Pentru și mai multe detalii și noutăți, urmăriți-i și în social media pe Instagram și pe Facebook.

Părerile despre designurile lor, vi le așteptăm și în secțiunea dedicată de comentarii de mai jos.

Schuman lampi altfel casa steampunk

Schuman lampi altfel casa steampunk

lampa schuman romania

Schuman lampi altfel casa steampunk

 

Schuman lampi altfel casa steampunk