Dată fiind popularitatea Sibiului, anual mii de persoane țin să-l viziteze. Să fie farmecul zonei, oamenii sau mâncarea excepțională...orice ar fi, cert este că turiștii, deopotrivă români și străini, sunt interesați de Sibiu. Așadar, ca un sibian adevărat, ajung adesea ghid pentru prietenii ce se află în trecere prin Sibiu.

De fiecare data când îmi vin prieteni de prin alte locuri, țin să le descopăr câte un loc fain din Sibiu...și nu mă refer la locurile marcate pe hărți turistice sau așa ceva. Nicidecum! De cele mai multe ori le arăt locurile mai atipice, unde putem vorbi în timp ce savurăm designul și bunătățile oferite cu drag.

Tot așa, am ajuns și La Etaj. Aflată în topul nostru de cele mai faine cafenele din Sibiu, La Etaj completează un design ireproșabil cu o varietate de cocktailuri și băuturi alcoolice sau nealcoolice. Este locul perfect dacă vrei să fii înconjurat de tineri care se bucură de o ieșire cu prietenii. Locul acesta transpiră inovație și tinerețe. I-aș spune pepinieră de tinerețe, dar este mai mult de atât.

“Toată lumea zâmbește aici!” îmi spunea mirat un amic zilele trecute. De ce nu ar face-o? Ești înconjurat de un design tineresc, ușor edgy, bei o cafea bună alături de prieteni și asculți muzică faină. Ce ți-ai mai putea dori?

În ceea ce privește designul, preferata noastră este masa din care crește iarbă, fiind un fel de icon al cafenelei, la fel ca și pereții cu aspect beton...la propriu. O altă masă la care mă mai așez cu drag, este masa de șah, asta mai ales dacă am amatori de jucat alături.

Situat la numai 2 minute de mers pe jos de Piața Mare (pe Nicolae Bălcescu 12, ca să fim mai precisi), această cafenea este o oprire necesară, dacă nu obligatorie atunci când ajungi prin Sibiu. Trebuie să mergeți că să ne credeti…. Atenție! S-ar putea să vă facă să vreți să vă mutați în Sibiu!

P.S. Pentru împătimiții de internet, La Etaj au WiFi și îți poți verifică mailurile sau următoarea destinație în timp ce savurezi un cappuccino delicios.

La Etaj cafenea Sibiu Wolf Imobiliare

La Etaj cafenea Sibiu Wolf Imobiliare

La Etaj cafenea Sibiu Wolf Imobiliare

La Etaj cafenea Sibiu Wolf Imobiliare

La Etaj cafenea Sibiu Wolf Imobiliare

La Etaj cafenea Sibiu Wolf Imobiliare