Influența scandinavă se simte din ce în ce mai mult și pe plaiurile mioritice.

Ca să clarificăm de la bun început, când spunem scandinav, nu ne referim atât de mult la produse ieșite strict din spațiul scandinav, cât la obiecte de design care sunt axate pe funcționalitatea și minimalismul specific designului scandinav.

Cei mai atrași de designul minimalist de calitate s-ar părea că sunt tinerii care doresc să-și facă din casă sau apartament un spațiu care să le reflecte nevoia de funcționalitate și de stil, într-un spațiu relativ restrâns. Ca să vină în întâmpinarea dorinței pieței românești de originalitate într-ale designului, în ultimii ani au început să apăra câteva magazine, fie ele online sau “la stradă”, care oferă design minimalist, pentru designeri și pentru tinerii pasionați de design.

ioooi - the design resource

Tot căutând idei de design și de amenajare a interiorului apartamentelor WOLF Imobiliare, am dat peste un magazin care ne-a făcut să spunem “ioooi”.

ioooi design interior modern wolf imobiliare

De ce? Mai întâi pentru că acesta este numele magazinului, ioooi.ro, și mai apoi pentru că în acest magazin am găsit câteva piese de mobilier și decorațiuni de interior într-un design scandinav cu influențe olandeze, așa cum nu am mai văzut prin alte părți. Piesele vândute de ioooi combină perfect simplitatea designului scandinav cu acel gezelling atât de specific designului olandez.

Ni s-a întâmplat de mai multe ori să fim obligați fie să ne mulțumim cu ce găseam pe piața românească, fie să facem comenzi de la magazine din afară, fapt care creștea semnificativ prețul amenajării. Să mai spunem că marea majoritate a amenajărilor au un buget care trebuie respectat cu sfințenie?

Poate tocmai de aceea am exclamat cu toții Ioooi și no tulai Doamne când am găsit acest magazin de design de obiect, la o aruncătură de băț. Cu sediul în Brașov, acest magazin, numit pe bună dreptate ioooi, oferă mobilier, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, mese și decorațiuni așa cum întotdeauna am visat să vedem pe piața din România.

Ce găsim la ioooi?

Toate produsele sunt parcă desprinse din visele cele mai fericite ale designerilor de interior. O astfel de piesă dă personalitate și caracter oricărei amenajări, fără a încărca inutil spațiul sau a deranja ochiul. Să mai spunem că am găsit cele mai simpatice cuiere la ei?

Ne-am bucurat să regăsim în oferta lor cam toate modelele de scaune moderne despre care vă povesteam acum ceva timp într-un articol. Trebuie să mai spunem că selecția lor de mese este impecabilă și că mai mult ca sigur veți găsi ceva pe gustul vostru, la fel întâmplându-se și în cazul mobilierului.

În materiei de corpuri de iluminat, cei de la ioooi, au de toate, pentru iluminat interior, exterior și chiar tehnic. Produsele sunt bine aranjate pe categorii și cuprind elemente care ar face chiar și cel mai pretențios designer de interior să exclame de bucurie.

Probabil veți râde, dar în această secțiune, cel mai mult ne-a plăcut partea de becuri. Îndelung am suferit din cauza lipsei de becuri tip Edison, iar acum în sfârșit există cineva la care să putem apela ori de câte ori avem nevoie. Aceste becuri spectaculoase transformă orice fel de lustră și lampă în cel mai spectaculos element al camerei.

Dacă vă doriți o casă parcă ieșită de pe coperta vreunei publicații de design de interior, atunci este musai să treceți mai întâi pe la cei de la ioooi. Pentru noi a fost dragoste la primul click, și credem la fel vi se va întâmpla și vouă, așadar nu ezitați să le vizitați site-ul: ioooi.ro

cuier deosebit iooi racheta tenis

design de interior ioooi

masuta ciment ioooi design modern

living ioooi design interior

amenajare interior ioooi dulap vin

becuri edison ioooi