Tot căutând inspirație pentru cel mai nou proiect WOLF Imobiliare, iaca numai ce am ajuns și în Polonia, la un atelier de creație foarte simpatic. Este vorba de Super future group, un grup, așa cum o spune și numele, super.

Anna Jurkiewicz și Robert Lamprecht au creat de această data, designul pentru o locuință foarte cochetă, situată în Varșovia, Polonia.

Warsaw City Loft este un apartament de 120m2, situat într-o clădire de secol XIX, aproape de râul Vistula. Spațios și extrem de ofertant din punctul de vedere al amenajării, apartamentul poate acomoda perfect o familie de patru persoane.

Designerii au ținut ca amenajarea să fie cât mai simplă. Astfel, aceștia au folosit un amestec, pe cât se simplist, pe atât de expresiv și interesant. Folosind griul, albul și negrul ca elemente principale, designerii și-au permis să impună tușele de culoare ca accente inspirate și dătătoare de energie și viață.

Apartamentul este un duplex, cu o înălțime ce dă senzația de spațiu și de libertate. De asemenea, pereții devin un spațiu viu perfect pentru adăugarea de accente artistice.

Design bazat pe convivialitate și petrecerea timpului liber împreună

De obicei, atunci când cineva gătește, cel sau cei care gătesc, devin aproape izolați de restul grupului. Pentru a evita acest inconvenient, bucătăria vine în prelungirea sufrageriei, fiind separată de restul camerei de un spațiu de dining și de o insuliță foarte cochetă.

Partea noastră preferată sunt ferestrele foarte înalte care lasă lumina să pătrundă în spațiul de dining și în întreaga casă. Tot legat de ferestre, la etaj găsim un alt spațiu de relaxare cu o canapea și o fereastră imensă care luminează încăperea perfect.

Ca să găsim și o parte care nu ne place la acest design, baia din dormitorul principal este încastrată în sticlă și rame negre metalice. Ca look este o adiție minunată, menită să ofere un plus de spațiu vizual încăperii. Ca funcționalitate, totuși, nu putem să îi dăm chiar notă maximă.

Spuneți-ne învechiți, dar credem că baia ar trebui să rămână un spațiu privat în care să ai dreptul la intimitate. Om fi noi mai pudici, dar de această dată, poate designul nu a venit chiar în ajutorul funcției. Chiar și așa, din punct de vedere strict estetic este un dormitor minunat.

Simplitate, tonuri neutre, stil, viață și modernism, toate într-o casă adaptată nevoilor unei familii moderne, dar vă lăsăm pe voi să decideți dacă vă place.

Photo credit: Piotr Sadurski