De joi, 19 octombrie și până duminică 22 octombrie, vă așteptăm la Târgul Imobiliar din Sibiu, cu happy City, cel mai nou proiect WOLF Imobiliare.

La nivelul Sibiului, acesta este singurul târg dedicat dezvoltărilor imobiliare și amenajărilor interioare, așadar echipa WOLF nu avea cum să lipsească. Târgul care se află deja la a doua ediție se adresează tuturor celor ce își caută o locuință în Sibiu.

Vă așteptăm la REDAL EXPO pe Str. Johann Sebastian Bach, nr. 4, Sibiu de joi până duminică. Intrarea este liberă și oricine poate participa!

Program vizitatori :

  • Joi 12:00 – 19:00
  • Vineri 12:00 – 19:00
  • Sâmbătă 10:00 – 19:00
  • Duminică 10:00 – 18:00

wolf imobiliare tis sibiu

Happy CiTy - singurul proiect axat pe fericirea locatarilor

Cel mai nou proiect marca WOLF Imobiliare este happy CiTy, un proiect cu un concept unic în România.

Este un concept imobiliar dezvoltat cu o echipă de specialiști, printre care, în premieră am putea adăuga, se număra și un PSIHOLOG. Toți aceștia au studiat și au elaborat o serie de concepte și practici care să ducă nu doar la niște simple construcții, ci la un ACASĂ construit pentru a asigură și ai întreține fericirea unei familii.

Este într-adevăr altceva!

Specialiștii noștri au dezvoltat un proiect care pune accent pe comunitate, ca nucleu de dezvoltare a unei zone. Asta înseamnă că spațiul în care locuiești trebuie să îți dea libertatea de a socializa, de a-ți crește copiii dezvoltându-le abilitățile sociale chiar și în jurul casei și nu doar la grădiniță sau la școală. Ca viitor proprietar de casă, credem că vrei să ai o infrastructură care să te ajute și să-ți facă viața mai ușoară, nu să te încurce.

Proiectul happy CiTy cuprinde 10 case înșiruite, de tip englezesc pe Calea Cisnădiei, strada George Cristinel, case ce urmează a fi construite în exclusivitate de WOLF Imobiliare. Acestea oferă facilități precum:

  • Liniște și aer curat datorate lipsei unui trafic intens în zonă
  • Zonă verde în fața casei
  • Grădină în spatele casei
  • Case aproape de oraș
  • Dotări complete: gaz, canalizare, electricitate, apă
  • Un loc în care copiii tăi se pot juca în siguranță și pot lega prietenii în vecinătate

Acesta este poate singurul cartier din România gândit și proiectat având în vedere fericirea locatarilor. Vrem să oferim un plus de siguranță, într-un spațiu cu mai puțină poluare și mai mult spațiu verde.

Ca să nu dăm prea multe din casă, vă așteptăm la TIS, ca să povestim și mai multe despre acest proiect și să vă arătăm că fericea începe acasă.

Hai la TIS!