Weekendul acesta, happy CiTy, cel mai nou proiect de dezvoltare imobiliară marca WOLF Imobiliare, poate fi găsit într-una din locațiile Feeric Fashion Week. Ne vedem în Piața Mică din Sibiu pentru mai multe detalii, dar și câteva surprize ce vă vor umple de fericire. Vă așteptăm alături de noi!

De ce Feeric Fashion Week?

Înainte de a ne porni în această aventură numită happy CiTy, am căutat care sunt acele elemente care îi fac pe români fericiți. Pe de-o parte era ideea de familie și de comunitate, pe de alta sportul sau statul acasă. Pe unii lectura îi face fericiți, în timp ce pe alții îi încântă moda și frumosul.

Ei, tocmai de aceea vom fi sâmbătă, 22 iulie începând cu ora 19.00 la Feeric Fashion Week în Piața Mică a Sibiului, sprijinind moda și creația românească. Veniți alături de noi pentru a celebra fericirea reprezentată de frumosul creațiilor de modă.

Feeric Fashion Week este un eveniment de modă unic în țară, care atrage designeri din întreaga Românie și din afară. Festivalul propune spații neobișnuite pentru prezentări de modă la cel mai înalt nivel, oferind o experiență unică pentru toți pasionații de fashion. Săptămâna dedicată modei începe luni, 17 iulie 2017 în Județul Alba și se termină sâmbătă, 22 iulie 2017 cu un after-party ce se anunță incendiar.

Despre happy CiTy

După ce am vândut toate apartamentele proiectului South Residence, ne-am orientat spre un nou proiect, de această data de case. Prin proiectul happy CiTy, căutăm să oferim ceva mai mult decât simple case...căutăm acele mici detalii pe care dezvoltatorii le uită, dar care stau la bază fericirii posibililor noștri clienți.

Va fi un lung proces de a descoperi și de a introduce în design toate aceste elemente, dar fericirea merită toată munca și efortul.

După ne-ați fost alături la Turul Ciclist al Sibiului, vă așteptăm și cu această ocazie în lumea oamenilor fericiți și încântați de frumos.

Mai multe despre eveniment puteți afla și accesând link-ul evenimentului creat pe pagina de Facebook a happy CiTy, dar și accesând site-ul evenimentului.

Photo credit: Sebastian Marcovici și Dragoș Dumitru - preluare de pe feeric.ro