După ani în zona de dezvoltare imobiliară și după nenumărate întrevederi cu toți clienții noștri, am descoperit că partea cea mai grea în cumpărarea unei locuințe, nu este nicidecum alegerea viitoarei locuințe. De fapt, greul începe abia atunci când dăm startul la partea financiară. Aici intră strângerea de hârtii, nenumărate ore petrecute pe la bănci, zeci de cereri de finanțare și lista poate continua.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, WOLF Imobiliare, alături de KIWI FINANCE oferă consultare financiară gratuită. Da, ați citit bine...GRATUITĂ!

Dorim să facilităm starea de bine la orice nivel, iar pentru aceasta, am ales să ne asociem cu specialiști din diferite domenii de activitate. Astfel, reușim să oferim soluții viabile pentru clienți moderni, în continuă mișcare și dezvoltare.

WOLF Imobiliare și Kiwi FINANCE: împreună pentru consultanță financiară gratuită

Ernest Himingway spunea că “Timpul este ceea ce avem cel mai puțin.”

Tocmai de aceea, dorim să nu vă irosiți timpul, și așa limitat, petrecând ore în căutare de acte, făcând drumuri la bănci și notari, șamd.

Pentru că ne păsa de timpul dumneavoastră, am optat pentru o colaborare cu KIWI FINANCE pentru servicii specializate de brokeraj de credite. Cu o experiență de peste 10 ani, cei de la KIWI Finance sunt specialiștii de care aveți nevoie atunci când accesați un credit ipotecar, de refinanțare sau de construcție.

De ce să apelez la o firmă de brokeraj și să nu merg direct la bancă?

În cazul unei companii precum Kiwi FINANCE, experiența își spune cuvântul. Un broker imobiliar abil și experimentat va fi capabil să vă prezinte mai multe oferte adaptate unui plafon dat. Apoi aceștia vor alege cele mai bune soluții de finanțare pentru nevoile dumneavoastră și ale familiei dumneavoastră, iar apoi vi le vor prezenta în cel mai mic detaliu.

Înainte de a lua o decizie pe o perioadă destul de îndelungată așa cu este cazul investițiilor imobiliare, veți dori să dispuneți de orice informație despre banca în cauză și să nu vă lăsați seduși de oferte momentane, care ar putea aduce costuri suplimentare pe termen lung.

O persoană capabilă să vă spună “secretele”

Dincolo de informațiile standard oferite de bănci în comunicările lor, o firmă precum KIWI FINANCE, este capabilă să vă ofere o multitudine de informații, să ridice semnale de alarmă acolo unde este cazul și se asigure că angajamentul luat va fi cel mai potrivit pentru dumneavoastră, pe termen lung.

Să nu uităm că de cele mai multe ori, un credit imobiliar este un angajament de 15 sau chiar 30 ani. Dată fiind perioadă și valoarea investiției, nici un risc nu ar trebui lăsat la voia întâmplării.

Consilierea din partea unei companii precum Kiwi FINANCE este de departe cea mai indicată înainte de a lua o hotărâre în ceea ce privește o investiție imobiliară.

Locuință WOLF Imobiliare și consultanță KIWI Finance

Colaboratorii noștri de la KIWI Finance, vă vor răspunde la toate întrebările, nu vă vor stresa cu oferte publicitare și vor acționa ca ochii și urechile dumneavoastră în domeniul imobiliar, scutindu-vă deopotrivă de cheltuieli inutile, dar și de timp irosit.

Dorim să vă petreceți timpul așa cum vă place: alături de cei dragi, făcând planuri pentru noua casă, orice, dar nu la ghișee și în săli de așteptare.

Pentru WOLF Imobiliare, dezvoltarea imobiliară înseamnă responsabilitatea și entuziasmul de a construi la standarde înalte de calitate si confort. În 2018, oferta WOLF Imobiliare cuprinde atât case, cât și apartamente moderne, special create pentru a crea starea de fericire acasă. Vrem să vedem dincolo de simpla construcție, iar pentru a sprijini acest ideal, acordăm suport continuu, de la perioada de construție, până la predare și după aceasta.

Pentru și mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați, fie folosind formularul de contact, fie la numerele de telefon 0745327891 sau la 0747052044 pentru a programa o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri imobiliari.