Trimite-ne o poză cu bradul împodobit și câștigă un premiu special!

Miros de brad și de prăjituri, filme de Crăciun, decorațiuni speciale și pregătiri din ce în ce mai alerte. Sărbătorile vin, iar noi venim cu un concurs de sarbatoare pentru brazii cu stil!

Wolf Imobiliare lansează concursul Stil D Brad.

Dorim să descoperim Miss Bradul 2015-2016 pentru a arăta frumusetea brazilor cu straie de sărbătoare.

Cum particip?

Trimite-ne o poză cu bradul tău de Crăciun, posteaz-o pe pagina de concurs, invită-ți toți prietenii să o aprecieze iar noi vom premia bradul cel mai pop

ular și mai frumos.

Q: Ce trebuie să fac să câștig?

  1. In perioada 09 Dec 2015 – 06 ianuarie 2016 încarcă în secțiunea „Concurs a paginii de Facebook Wolf Best Estate o poză cu bradul tău de Crăciun, însoțită de o scurtă descriere.
  2. Dă share concursului pe pagina ta de Facebook.
  3. Adună cat mai multe voturi valide pentru bradul tău pe pagina concursului și intră în finală pentru a câștiga un The Sanctuary 3:

concurs wolf imobiliare sibiu the sanctuary

Pentru mai multe detalii despre ce presupun voturile valide și regulamentul general, accesați Regulamentul concursului:

Q: Cum se aleg câștigătorii?

Primele 5 poze cu cele mai multe voturi valide intră în finală. Câștigătorul va fi desemnat de un juriu format de un expert în decorațiuni și un reprezentat al Wolf Imobiliare, luând în calcul originalitatea, cromatica și aspectul general. In concurs pot participa și poze cu brazi artificiali cât și orice decor de Crăciun care înlocuiește bradul în casă.

Q: Ce câștig?

Câștigătorul va primi un The Sanctuary 3, un refugiu pentru toate lucrurile personale: portofel, ceas, chei și electronicele ca telefonul, tableta și mp3 playerul. Sanctuary este o platformă cu un întreg sistem de încărcare integrat, cu 12 cabluri conectoare și un port USB, compatibile cu 3500 de telefoane, tablete și multe altele. The Sanctuary chiar îți face viața mult mai ușoară!

La terminarea concursului, câștigătorul va fi promovat și pe blog.wolfimobiliare.ro într-un articol dedicat concursului.

Participă acum!