Azi am avut poate ultima vizionare de apartamente din această perioadă. După multă muncă, echipa WOLF Imobiliare a reușit să vândă toate apartamentele construite în cadrul proiectului rezidențial South Residence Sibiu.

Ne mândrim cu profesionalismul echipei WOLF și suntem siguri că tocmai acest factor a stat la baza succesului apartamentelor puse la vânzare. Un al doilea factor care a dus la această vânzare rapidă a apartamentelor este lipsa comisioanelor nejustificate, dar și disponibilitatea de a ajuta în obținerea oricărui tip de acte necesare pentru orice tip de credite imobiliare, fie că vorbim de Prima Casă, ratele de la dezvoltator sau un alt tip de credit imobiliar.

Noi proiecte marca WOLF Imobiliare

Deși am vândut toate apartamentele din ofertă, nu ne lăsăm pe tânjeală. Promitem să revenim cu și mai multe proiecte de dezvoltare imobiliară. De fapt, deja lucrăm la un nou proiect de dezvoltare imobiliară, pe care îl veți putea vedea cât de curând. Tot ce putem să spunem este că și de această dată, în spatele dezvoltării, stă dorința de a oferi un nou standard de calitate a vieții.

WOLF Imobiliare - toate apartamentele SOLD OUT

Promitem să încercam să ridicăm în continuare standardul investițiilor imobiliare din Sibiu. De aceea vom încerca să oferim cea mai bună calitate a construcției, fără nici o abatere de la planul inițial sau de la cerințele impuse de design și proiect.

Ca și până acum, vom construi riguros locuințe moderne din cărămidă.

Vom folosi numai materiale de calitate și vom face tot ce ne stă în putință pentru a oferi cel mai înalt nivel de siguranță și confort în zona Cisnădie a Sibiului.

Până vom reveni cu noul proiect marca WOLF Imobiliare, vă invităm să ne urmăriți în continuare blogul idei D design, un loc în care găsiți idei de amenajări interioare, știri imobiliare și sfaturi pentru orice locuință.