Am descoperit că pentru mulți sibieni sportul duce la fericire. Pentru alții filmul, iar pentru mulți (și multe) moda este calea sigură spre fericire. Așadar, în această vară ne vom concentra pentru a găsi acele detalii care ne fac viața mai fericită...care pot crea un oraș fericit, un happy CiTy.

Începem acest demers cu Turul Ciclist al Sibiului, primul eveniment de gen al verii 2017.

Oare sportul poate fi pilula magică de fericire? Fericirea deplină prin sport și ciclism este posibilă? Greu de crezut. Poate că fericirea deplină nu o asigură, dar un gram de fericire sigur dă. Vom fi alături de iubitorii sportului în perioada 5-9 iulie la Turul Ciclist al Sibiului, ce va avea loc în Piața Mare din orașul Sibiu.

Hai alături de Happy CiTy și de restul participanților la TCS, ca să descoperi fericirea prin sport, prin ciclism, dar și prin cel mai nou proiect WOLF Imobiliare, happy CiTy. Pregătim concursuri, un stand foarte interesant unde să faceți poze amuzante și să vă relaxați, dar și multe alte surprize.

In căutarea fericirii la Turul Ciclist al Sibiului

Despre happy CiTy

După ce am vândut toate apartamentele proiectului South Residence, ne-am orientat spre un nou proiect, de această data de case. Prin proiectul happy CiTy, căutăm să oferim ceva mai mult decât simple case...căutăm acele mici detalii pe care dezvoltatorii le uită, dar care stau la bază fericirii posibililor noștri clienți.

Va fi un lung proces de a descoperi și de a introduce în design toate aceste elemente, dar fericirea merită toată muncă și efortul.

Nu uitați că ne vedem la Turul Ciclist al Sibiului 2017. Acesta va avea loc în perioada 5 – 9 iulie și va alinia la start echipe 4 echipe pro-continentale, 16 echipe continentale și echipa națională (Naționala României). Turul Ciclist al Sibiului este organizat de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Vă așteptăm!