Cine nu a văzut măcar un film cu Johnny Depp? Cunoscut mai ales pentru ciudățenia rolurilor abordate și pentru colaborările cu regizori și actori de mari succes, Piratul din Caraibe a decis să-și pună la vânzare casa și probabil să cumpere o insulă sau o barcă asemeni corabiei din film.

Listarea pe piața imobiliară vine la scurt timp după punerea la vânzarea a proprietății, sau mai bine zis a sătulețului, pe care actorul îl deține lângă riviera franceză. În timp ce nu știm nici motivele vânzărilor și nici ce va face actorul în continuare, Wall Street anunță doar că vânzare este oficială și deschisă tuturor.

Dragi doamne și domnișoare, vă anunțăm că, oficial, casa lui Johnny Depp a fost pusă la vânzare. Înainte de a vă avântă la bancă pentru un împrumut sau o cerere pentru Prima Casă, vă spunem că minunăția costă $12.7 milioane, este situată în centrul Los Angeles-ului și are aproximativ 1100 m2.

Penthouse-ul are în componență nouă dormitoare și patru băi, putând adăposti o familie măricică sau un număr destul de mare de prieteni și cunoștințe. De fapt, pentru asta a folosit-o și actorul...că o casă de oaspeți, studio de înregistrări și locuință personală, loc magic unde prietenii săi se puteau odihni, cânta și bucura de tot ce are LA-ul mai bun de oferit.

Nuanțe vibrante, modele ieșite din comun, scaune și canapele de piele, precum și motive grafice din cele mai inedite completează această casă de milioane. Foarte impresionantă este și colecția de obiecte de artă și ilustrații care înfrumusețează pereții penthouse-ului. Poate cel mai impresionant element de decor este un mural semnat OSGEMEOS. Pentru cei ce nu-i cunosc pe cei de la OSGEMEOS, sau Os Gêmeos, aceștia sunt doi frați gemeni de origine braziliană, ale căror lucrări sunt evaluate la sute de mii de euro.

Pe lângă toate acestea, locuința artistului mai beneficiază și de o zonă exterioară de relaxare prevăzută și cu o terasă de sticlă, piscină, spa, grătare și precum și propria sală de fitness.

Dat fiind că gigantica proprietate este de fapt compusă din cinci penthouse-uri adiacente ce comunică prin căi special construite, casa actorului poate fi vândută și pe bucățele, lăsând loc de visare pentru fanele sale, doritoare să trăiască precum idolul lor.

Până una alta, noi vom rămâne la apartamentele noastre din Sibiu, și vom continua să visăm uitându-ne la pozele de mai jos.

Casa lui Johnny Depp scoasă la vânzare

Penthouse-ul lui Johnny Depp scos la vânzare

Apartamentul lui Johnny Depp scos la vânzare

Penthouse-ul lui Johnny Depp scos la vânzare

design a la Johnny Depp scos la vânzare

Apartamentul lui Johnny Depp scos la vânzare

Photo source: The Wall Street Journal