Primăvară, căldură și raze de soare ce ne scaldă tot mai mult frunțile albite de iarnă și obrajii înroșiți de frig. Frumusețe, zâmbete mai la tot pasul și la colț de stradă o doamnă ce vinde mărțișoare, flori și alte mici atenții. Oricât de atemporal ai fi, iți dai seama că se apropie atât Mărțișorul, cât și Ziua Mamei. Ai vrea să le arăți persoanelor dragi din viață ta cât de mult contează pentru tine și asta fără a te încadra în tiparul celor care iau un banal Mărțișor facut in China, o mână de lalele, ori o zambilă din piață. Vrei cadouri de 1 Martie sau de 8Martie care să iasă în evidență și care să lase o impresie de milioane.

Îndepărtând-ne un pic de la tradiția de a prezenta idei D design, trenduri în amenajarea de interior sau sfaturi imobiliare, ne orientăm către creatorii din Sibiu, către cei ce ne conving în fiecare zi cât de minunat este Sibiul și cât de norocos ești dacă locuiești într-un astfel de oraș.

Așadar, iată cele mai simpatice cadouri pe care le-am găsit în Sibiu și care sigur vă vor cataloga imediat că un expert într-ale cadorisirii:

Jo’s Crafts

Cerul este limita pentru Jo’s crafts! De mult nu mi-a fost dat să dau peste o persoană cu atât de mult bun-simț, egalat numai de o creativitate cum de mult nu am mai văzut. La Jo’s fiecare mărțișor este unic, fiecare cusătură are parcă o poveste și o oarecare gingășie. Dacă nu știți exact ce doriți, sunt mai mult ca sigur că Ioana Gheorghiță, mâna magică și creativă din spatele Jo’s craft, vă va găsi cadoul sau decorațiunea perfectă.

in martie case wolf imobiliare de la Jo's craft

in martie case wolf imobiliare de la Jo's craft

 

Chocolate Delice

Cui nu-i place ciocolata. Fie că vorbim de o fântână în ciocolată, ori de căpșuni învelite în prețioasa substanță dulce, puțini sunt cei ce pot rezista tentației. Ei bine, artizanii de la Chocolate Delice vă propun anul acesta un Mărțișor atipic, făcut din cea mai fină ciocolată belgiană. Singura problemă este că după ce primești un astfel de mărțișor, sigur nu te vei putea opri la numai unul, așadar te sfătuim să încerci chiar și cutiile lor cu bomboane.

wolf imobiliare martie martisor si cadou deosebit

wolf imobiliare martie martisor si cadou deosebit

 

Deco by Ioana Lungu

Încet, încet, am ajuns și la specialitatea noastră: decorarea și amenajarea de interior. Poate vreți să vă decorați apartamentul sau biroul de primăvara, dar nu știți cum. Ioana Lungu sigur are un aranjament numai bun pentru dumneavoastră. Pentru Ioana atenția la detaliu este cuvântul de ordine atunci când vine vorba de toate creațiile sale, iar orice aranjament semnat de ea, este cu greu uitat sau trecut cu vederea. Nu ne credeți? Convingeți-vă cu ochii voștri:

wolf imobiliare martie martisor si cadou deosebit

wolf imobiliare martie martisor si cadou deosebit

 

Librăria Habitus

Cunoaștere în forma tangibilă, cartea este un cadou atemporal. De la prima carte de povești, până la prima carte de design, am putea spune că tomurile ne marchează existența și evoluția. Există o carte pentru oricine și pentru orice moment din viață, așadar sigur veți găsi un cadou potrivit pentru persoanele deosebite din viața dumneavoastră la Librăria Habitus.

wolf imobiliare martie martisor si cadou deosebit

wolf imobiliare libraria habitus

 

Bohemian Design

Dacă sunteți în căutarea unui design special și a unui obiect de îmbrăcăminte cum nu se mai găsește niciunde, Bohemian Design s-ar putea să fie locul perfect pentru dumneavoastră. Bluze, genți, accesorii și multe altele, toate din imaginația fără margini a designerului român, Monika Tibori vă așteaptă.

wolf imobiliare martie martisor si cadou deosebit

 

Roxana Băcilă

Poate sunteți în căutarea unei bijuterii deosebite. Când vă aflați în această situație, atunci Roxana Băcilă este artista pe care o căutați. Inspirate din modelele tradiționale românești, piesele Roxanei sunt perfecte pentru o femeie ce caută ceva pe cât de original, pe atât de îndrăzneț și deosebit. Cu multă muncă și câteva zeci sau sute de mărgeluțe, Roxana creează piese ce sigur nu vor fi ușor de trecut cu vederea.

wolf imobiliare martie martisor si cadou deosebit

 

Claudiu Peța

Chiar când credeați că nu vom avea nici un bărbat, iată și forța masculină creatoare a listei noastre. Mărțișoarele Claudiu Peța exprimă simplitate și talent. Inspirându-se din motivele și culorile tradiționale românești, Claudiu creează aceste mărțișoare al căror farmec vă vor cuceri instantaneu.

wolf imobiliare martie martisor si cadou deosebit

 

Sigur mai sunt și alți artiști și artizani din Sibiu care s-ar potrivi listei, dar pe care nu i-ați văzut trecuți. Așadar, lăsați-ne o sugestie, iar noi vom încerca să le oferim și acestora atenția pe care o merită.