In caz ca nu știați, se apropie acea perioadă…perioada mai mult sau mai puțin magică în care trebuie să scoatem dragostea la vedere, să vedem mesaje de dragoste mai peste tot și să ne bucurăm de magia primăverii. Ziua Indrăgostiților este prima ocazie, urmată de Dragobete pe 24 februarie, de 1 Martie și după aceea de 8 Martie sau ziua mamei, într-un cuvânt, greu să fii bărbat în această perioadă.

Dincolo de partea financiară, mai este și problema satisfacerii. Nu ai vrea să faci un cadou sau să dăruieșto care să nu placă și care să nu fie pe placul drăguței sau a soției. Unii se mulțumesc cu o masă în oraș, dar cum asta este ceea ce majoritatea fac, găsirea unui loc suficient de drăguț pentru a-ți impresiona persoana specială este destul de dificilă. O idee ar fi să organizezi o cină romantică, în timpul căreia să o impresionezi cu talentul de bucătar (sau de maestru comandat de mâncare delicioasă). Acum, asta depinde de la o persoană la alta, dar de obicei, sfatul meu atât pentru doamne cât și pentru domni ar fi să arate că s-au chinuit, că au făcut totul din suflet și că mesajul de dragoste exprimă doar adevăr și sentimente ce au reușit să treacă de scutul de zi cu zi. Până la urmă, nu cadoul contează, cât intenția și dorința de a face persoana de lângă tine să se simtă cât mai specială prin mesaje drăguțe de dragoste, flori sau orice îi place.

Totuși, dacă nu aveți timp să creați un cadou, iată câteva idei de cadouri și de locuri în care veți găsi câteva cadouri unice și de mare efect pentru Ziua Îndrăgostiților sau pentru Dragobete:

Iutta – „A dărui este cel mai de preț dar”

Noua colecție Iutta, intitulata sugestiv „Măiastra” vă vine în ajutor. Operele de artă semnate Iutta sunt cadouri potrivite atât pentru Sfântul Valentin, cât și pentru Dragobete. Cu accesoriile Iutta, iți vei face iubita să se simtă ca o adevărata zeița, pasăre măiastră perfectă de iubit și prețuit.

cadouri dragobete sau sfant valentin wolf imobiliare

cadouri dragobete sau sfant valentin wolf imobiliare

Cai verzi pe perete – dragostea pe peretele tău

Vrei să-ți scrii iubirea pe toți pereții, dar nu știi exact cum să faci? Ana de la Cai verzi pe pereți sigur va ști să te sfătuiască. In plus, stickerele ei de perete sunt exact ce trebuie pentru a face o surpriză plăcută și veselă iubitei tale.

autocolant pentru perete luna valentin wolf imobiliare

cadouri dragobete sau sfant valentin wolf imobiliare

Marele Deget Mare - cadouri unicat ce îndeamnă la visare și la iubire

Visele aduse la viață de Ioana Bănică, sigur vor impresiona gingașa domnita, precum și pe toți cei ce-i vor calca pragul. Cu o varietate de agende, de perne decorative și de multe alte idei și figurine extrem de drăguțe, creațiile Marele Deget Mare, merită un Mega-Ultra-Like.

wolf imobiliare cadouri sf valentin ziua indragostitilor si dragobete

cadouri dragobete sau sfant valentin wolf imobiliare

Doru Dumitrescu – arta de purtat

Prietena ta este mai greu de impresionat? Daca nici unul dintre cele de mai sus nu crezi ca ar reuși să o facă să te strângă în brațe cu dor, atunci poate ai vrea să te oprești un pic în poarta designerului Doru Dumitrescu și să-i faci prietenei tale o sculptură numai bună de purtat. Bijuteriile sale sigur o vor lăsa fără cuvinte. Toate piesele sunt făcute manual și special create pentru a fi pe măsura personalității purtătoarei sau purtătorului.

cadouri dragobete sau sfant valentin wolf imobiliare

cadouri dragobete sau sfant valentin wolf imobiliare

Design your corner – design your love

Cei de la Design your Corner, va așteaptă cu o întreagă colecție de decorațiuni inedite și moderne. Dacă nu știți ce să-i luați iubitei și aveți un anumit buget, cei de la Design your Corner vă vor ajuta cu o serie de sfaturi și vă vor îndruma în lumea designului de produs.

cadouri dragobete sau sfant valentin wolf imobiliare

cadouri dragobete sau sfant valentin wolf imobiliare

Dacă nici una dintre ideile de mai sus nu vă impresionează sau nu se încadrează în buget, rămâneți la un simplu buchet de flori, însoțit de un mesaj de dragoste și un pupic sincer, iar Ziua Îndrăgostiților sau Dragobetele sigur nu vor fi uitate.