Nu există sibian care să nu aibă măcar o poveste cu Parcul sub Arini. Plimbarea cu părinții de mână în parc, primul mers pe bicicletă sau pe role, prima iubire sau primul sărut, raze de soare molcome primăvara sau foșnet de frunze toamna. Doamne elegante plimbându-și crinolinele și fete ce respectă cu strictețe ultimele tendințe ale modei...în ai săi 150 de ani Parcul sub Arini a apucat să le vadă pe toate.

Printre casele de epocă din vecinătatea parcului se înalță de ceva timp și câteva imobile cu apartamente luxoase și moderne, unul din principalii dezvoltatori ce au ales această zonă exclusivistă a Sibiului fiind WOLF Imobiliare.

WOLF Imobiliare construiește un imobil cu 4 apartamente de lux (câte un apartament per etaj), imobil ce respectă arhitectura și istoria zonei. La fiecare etaj este un singur apartament. În acest cartier populat de case istorice, si de apartamente de lux, un apartament sub 100.000 de euro este o adevărată oportunitate pentru oricine.

Toate apartamentele se predau cu parchet din lemn masiv și cu toate finisajele făcute. Ceramica de la baie și bucătărie este la alegerea beneficiarului. Un alt avantaj ar fi că apartamentul de la parter are curte și gradină proprie, un loc minunat unde copiii tăi se pot juca în voie sub privirile tale atente.

Apartamentele de lux Parcul sub Arini sunt construite la câteva minute pe jos de parc, într-un loc liniștit și plin de verdeață. Un astfel de apartament de 2 sau 3 camere, este o investiție perfectă pentru persoanele ce vor să trăiască la cel mai înalt standard de calitate.

În vecinătatea apartamentelor, la marginea parcului au fost amenajate un ștrand și terenuri de tenis, unde te poți relaxa în weekend sau după o zi de muncă. Acest cartier al Sibiului este un must pentru orice persoană atentă la detalii și cu standarde ridicate ce vrea mai mult decât o simplă locuință. Este un loc în care te poți relaxa, plimbându-te prin parc, departe de zgomotul mașinilor și de agitația marilor artere.

Pentru a minimiza timpul petrecut în mașină, aceste apartamente sunt amplasate la câteva minute de mers pe jos de principalele puncte de interes ale Sibiului. Un alt beneficiu, de această dată pentru mașină, dar și pentru timpul tău și așa destul de limitat, sunt locurile de parcare. Toți viitorii locatari vor avea propriul loc de parcare individual, loc ce va elimina timpii morți în care cauți loc de parcare. În schimb, poți petrece acest timp făcând ceea ce-ți place, fie că este vorba de a citi o carte bună sau de a te plimbă în parc alături de cei dragi.

Dacă nu te-am convins, iată specificațiile detaliate și planurile apartamentelor, iar dacă și după ai oarece dubii, contacteaza-ne și noi îți vom răspunde la orice întrebare:

Specificații detaliate:

Apartament 3 camere

Apartament 2 camere

Hol + Boxa 11.21 mp + 3.7 mp

Hol - 12.20 mp

Dormitor - 16.4 mp

Dormitor - 17.48 mp

Dormitor - 21.6 mp

Sufragerie - 22.8 mp

Living + Bucătărie - 18.04 mp

Bucătărie - 18.23 mp

Balcon - 2.6 mp

Balcon - 2.6 mp

Baie – 5.94 mp

Baie – 7.09 mp

                     

Loc de parcare inclus.

Imobilul are 4 apartamente - parter, 2 etaje plus mansardă. La fiecare etaj este un singur apartament decomandat confort 1 sporit.

Preț:
Parter - 90.000 euro
Etaj - 110.000 euro (Fără tva)

Apartamente ce merită văzute și cumpărate!

Programează o vizionare acum!

Apartament 3 camere:

apartamente lux 3 camere parcul sub arini sibiu

Apartament 2 camere:

apartamente lux 2 camere parcul sub arini sibiu

Pentru mai multe detalii, contactează-ne!