În prag de început de 2018, privim cu mândrie și emoție la anul ce tocmai se încheie. Pentru WOLF Imobiliare, anul 2017 a stat sub semnul diversificării, al fericirii, al implicării, al planurilor duse la bun sfârșit. Un an al unui nou început și al asumării de noi provocări. Încheiem 2017 cu succes datorită unității echipei noastre și a relației frumoase dezvoltate cu toți colaboratorii noștri.

Le mulțumim tuturor celor ce au fost alături de noi în 2017 și vă invităm să ne rămâneți aproape și în 2018.

Apartamente noi, construite la standarde europene

În 2017, am reușit performanța de a vinde și de a preda toate apartamentele din portofoliul WOLF Imobiliare. Este vorba de un total de 64 de apartamente cuprinzând garsoniere și apartamente două sau trei camere, construite la ieșirea din Sibiu pe Calea Cisnădiei.

apartament sibiu vanzare

O parte dintre apartamentele puse la vânzare au fost predate la gri. Pentru celelalte, am căutat împreună cu viitorii proprietari cele mai bune soluții de amenajare și design pentru a putea oferi apartamente finisate exact cum aceștia și-au dorit să arate „acasă” pentru ei.

Reacția cumpărătorilor nu a întârziat să apară și a fost pe măsura muncii depuse:

"Am ales un apartament de la WOLF Imobiliare, fiind cucerită pe loc în momentul în care am văzut proiectul lor. Am constatat apoi că nu am făcut o alegere greșită, compartimentarea locuinței este optimă, iar calitatea lucrării este la standarde înalte. Am întâlnit o echipă profesionistă care a comunicat în permanentă cu mine și a executat lucrarea conform dorințelor mele. Dacă aș cumpăra o altă locuință, aș alege tot WOLF Imobiliare fără nici o ezitare!” - Iuliana Damian, clientă apartament 3 camere.

Happy City - singurul cartier construit pentru fericire

După succesul complexului South Residence, în anul 2017 am dat startul unui proiect pe cât de inovator, pe atât de motivant și provocator, proiect cuprinzând de această data case. Prin acest nou tip de proiect dorim să oferim o alternativă la dezvoltările imobiliare deja existente. De aceea am creat un nou concept de dezvoltare bazat pe fericirea rezidenților săi, concept intitulat mai mult decât sugestiv: happy CiTy.

happy city case sibiu by WOLF Imobiliare

În proiectarea cartierului de case am luat în considerare maximizarea stării de bine a viitorilor locatori. Astfel, ne-am bazat pe studii care au demonstrat ca oamenii care locuiesc în spații mai mari sunt mai mulțumiți și au un sentiment de detașare față de problemele de zi cu zi.

happy CiTy este singurul concept imobiliar dezvoltat împreună cu un psiholog și include o serie de case dezvoltate la cel mai înalt standard de calitate și confort.

Proiectul happy CiTy cuprinde 10 case de tip englezesc, construite pe strada George Cristinel din Sibiu, case ce urmează a fi dezvoltate în exclusivitate de WOLF Imobiliare.

Ca și în cazul celorlalte proiecte ale WOLF Imobiliare, și casele happy CiTy vor fi construite din cărămidă, la cel mai înalt standard de calitate. Nu vrem să facem rabat nici de această dată la calitatea construcției și la fericirea viitorilor noștri locatari.

happy city sibiu case

Implicați în comunitatea locală din Sibiu

Așa cum spuneam la începutul acestui articol, 2017 a fost un an sub semnul implicării și al fericirii. Astfel, în 2017 am avut onoarea de a fi implicați într-o serie de evenimente cu și pentru comunitatea sibiană.

Am început seria de evenimente gândindu-ne la corelarea dintre sport și fericire. Astfel, am sponsorizat Turul Ciclist al Sibiului, eveniment în cadrul căruia am amenajat în Piața Mare din Sibiu un photo-corner și punct de relaxare pentru învingători. În „camera de zi” special amenajată de WOLF Imobiliare, câștigătorul fiecărei etape a Turului a dat interviul ulterior cursei și a făcut poze cu fanii săi.

wolf turul ciclist sibiu

Tot în cadrul aceluiași eveniment, am participat și la “Biciclete Cochete”, cursă care a avut startul tot în Piața Mare din Sibiu. La acest eveniment am amenajat un spațiu de fotografiere interactivă foarte vesel, colorat, plin de baloane „happy” care a fost atracția tuturor participanților.

În luna iulie, am continuat seria de evenimente cu Feeric Fashion Week, un eveniment internațional ce a atras sute de persoane din țară și din afară. La săptămâna modei, am transmis prin acțiunile noastre că fericirea și calitatea nu se demodează niciodată, dar și că fericirea ține de calitate relațiilor pe care le avem cu cei din jur.

Am prezentat proiectul happy CiTy printr-un panou floral impresionant, care a fost poziționat la intrarea principală în sala Redal Events. Oaspeții evenimentului au fost invitați să se fotografieze alături de prieteni pe fundalul de flori și să exemplifice fericirea și frumusețea momentului.

happy city feeric fashion

În luna octombrie a lui 2017, am luat parte la Astra Film Festival, festivalul internațional de film documentar de la Sibiu. Am încurajat și răsplătit copii care au participat la concursul de benzi desenate din cadrul evenimentului Astra Film Junior.

Tot în luna octombrie, am participat cu toată echipa WOLF Imobiliare, la Târgul Imobiliar de Construcții și Amenajări din Sibiu pentru a promova proiectul happy CiTy. În cadrul evenimentului, am amenajat o zonă de relaxare, grătar și voie bună pentru a invita vizitatorii standului să experimenteze principalele idei pe care acest proiect dorește să le introducă oamenilor din Sibiu: un acasă fără griji, cu vecini faini, zone de relaxare și iarba verde în curte.

wolf tis 2017 sibiu

Cea mai bună echipă

Am avut plăcuta surpriză în cadrul TIS 2017, ca echipa WOLF Imobiliare să primească titlul de “Cea mai bună echipă”.

Atunci când pui pasiune și un strop de fericire în ceea ce faci, acest lucru nu trece neobservat de cei din jur. Suntem mândri de echipa reunită sub umbrela WOLF Imobiliare și știm că alături de o asemenea echipă anul 2018 va fi excepțional.

Cu o astfel de echipă știm că putem duce la bun sfârșit orice proiect, pentru a vă oferi un maxim de confort și servicii la cele mai înalte standarde.

certificat cea mai buna echipa wolf

Pentru anul 2018…

2018 va fi anul calității și al fericirii. Vom termina dezvoltarea caselor din proiectul happy CiTy 10. Apoi vom începe încă un proiect la fel de motivant, happy CiTy 27, proiect ce cuprinde deopotrivă case și apartamente. Construim mereu sub același concept al maximizării fericirii, al unei calități și transparente în execuție precum am obișnuit și până acum.

Vom continua implicarea noastră în comunitatea din Sibiu și vom investi energia noastră pentru a susține dezvoltarea cât mai frumoasă a orașului, spre o calitate sporită a vieții.

La Mulți Ani!