Cele mai dragi amintiri cu mama le am în bucătărie…de fapt cele mai dragi amintiri din viața mea au avut loc în bucătărie. Prima cină gătita cu soțul meu, prima petrecere dată cu prietenii în casă nou, prima dată când fata mea mi-a adus micul dejun la pat și sunt mai mult ca sigură că această listă va continua. Toate aceste amintiri sunt strâns legate de bucătărie. Tot căutând idei de amenajări interioare, am dat peste cei de la Eginstil, o companie olandeză ce combină designul cu funcționalitatea, pentru a crea ceva uimitor. Prin geniul lor creativ, mi-au trezit multe amintiri plăcute și pur și simplu nu am putut să nu vi-i arat și vouă.

Cu un stil robust, elegant și plin de viață, cei de la Eginstil creează o rapsodie a formelor și a culorilor ce îmbracă perfect cele mai noi tendințe ale amenajării de interioare. Un interior bine conceput degajă o atmosferă care exprimă valori, opinii și filozofii de viață. Un pic exagerat? Ba chiar deloc!

Pentru Frans Pahlplatz, Yoran Hensel și echipa lor de meșteșugari, bucătăria și mobila de bucătărie înseamnă viață, înseamnă joacă și comunicare. Bucătăria nu este doar un spațiu de depozitare a alimentelor, ci este un loc de socializare, un spațiu care te inspiră, care îți dă viață și care te motivează. Ei nu creează simplă mobilă de bucătărie, ei creează artă, iar clienții lor sunt mai mult decât mulțumiți. Frantz și Yoran se ocupă personal de toate proiectele pentru a fi siguri că la sfârșit, vor livra bucătării unicat, la cel mai înalt standard de calitate, pentru care s-au folosit numai cele mai bune materiale. Chiar și cele mai mici detalii precum mânerele mobilei sunt atent gândite și căutate cu grijă pentru a întregi designul și a răspunde tuturor nevoilor viitorilor proprietari.

Fiecare persoană este unicat, așa că. de ce nu ar fi și bucătăriile unice și personale. Singurele puncte care le aseamănă sunt rafinamentul și refuzul de a face rabat la calitatea produselor. Este important să înțelegem că nimic nu este imposibil atunci când vine vorba de exteriorul bucătăriei. Obsesia pentru detalii nu este ceva rău, ba din contra. Ne mândrim cu meticulozitatea finisajelor și calitatea produselor pe care reușim să o livrăm de fiecare dată.

Materiale precum lemnul, oțelul și sticla se îmbină perfect pentru a crea un design modern, sustenabil și original care minimizează efectul asupra mediului înconjurător.

amenajare bucatarie modern WOLF Imobiliare

 

amenajare bucatarie modern WOLF Imobiliare

amenajare bucatarie modern WOLF Imobiliare

amenajare bucatarie modern WOLF Imobiliare

amenajare bucatarie modern WOLF Imobiliare

Photo Source: www.eginstill.com