Nu știu alții cum sunt, dar eu am tendința de a fi destul de impulsivă și de mi se pune pata pe diferite obiecte; să fie un lucru rău sau bun, nu aș putea spune, dar deocamdată s-a dovedit a fi destul de bine.

Tot din seria Ochiul vrea, inima cere, acum vreo lună, am dat de lămpile lui Willem Heeffer, un artist finlandez ce redă viață și stil bucăților de metal salvate de prin mine dezafectate într-o colecție intitulata City as a mine (Orașul ca o mină).

 V-lighting lampa moderna wolf imobiliare

Asemenea unui copil răsfățat, am hotărât că vreau și eu ceva cât mai asemănător. Tot întrebând pe diverse forumuri și pe site-uri de profil, am dat într-un final peste o agenție luminată care ar putea satisface până și cele mai pretențioase dorințe.

 V-lighting Agency lampa moderna wolf imobiliare

Această minune a lămpilor și a obiectelor de iluminat activează din primăvara anului 2012 în București. Nu mică mi-a fost surpriza să văd în catalogul lor produse semnate Xavier Mañosa sau Estudi Ribaudí, ateliere de creație ale căror concepte reprezintă o sursă constantă de inspirație pentru mine și nu numai. Dacă ar fi să fac o comparatie, acest loc este ca un Bistro extrem de chic în care se adună la o cafea Karl Lagerfeld, Coco Channel, YSL, Zuhair Murad, John Galiano și Jean Paul Gaultier (femeile vor intelege comparația).

Este incredibil de ușor să te pierzi în catalogul lor, dar departe de a fi un lucru rău. Răsfoindu-le catalogul de produse te simți ca un copil pofticios într-un magazin de dulciuri, e ca și când ai face o incursiune în acea castă semi-transparentă a celor mai buni designeri ai Italiei si Spaniei.

Cel mai mult m-au surpins prețurile acestor produse. Dacă la auzirea numelor de pe afiș, mă așteptam la prețuri de neatins demne de renumele creatorilor, dar nici vorbă de așa ceva.

Poate vă închipuiți că având atât de multe opțiuni, am fost atât de copleșită încât am uitat pentru ce venisem, dar nici vorbă de așa ceva, sau, mai bine spus, dacă eu am uitat, personalul de la V nu a făcut-o.

Un exemplu de răbdare si disponibilitate, reprezentanții V-Lighting Agency, și-au luat din timpul lor, mi-au ascultat toate dorințele (iar aici, cei care mă cunosc știu că are balta pește), iar mai apoi mi-au sugerat soluția care să-mi satisfacă toate nevoile și iată ce frumusețe am acum acasă (spațiul de studiu si dormitor):

Xavier Menosa Lampa Ceramica  V-lighting Agency lampa moderna wolf imobiliare

Dacă ești în căutarea unei lămpi care să te reprezinte și să devină piesa de rezistență a unei încăperi (indiferent care ar fi aceasta), cei de la V-lighting au soluția pentru tine. Contactează-i cât mai repede!

Tivoli lampa  V-lighting Agency lampa moderna wolf imobiliare

 V-lighting Agency lampa moderna wolf imobiliare

Aromas de Campo V-lighting Agency lampa moderna wolf imobiliare

 V-lighting Agency lampa moderna wolf imobiliare

 V-lighting Agency lampa moderna wolf imobiliare