Indicatorii anului 2016, la care se adaugă părerile specialiștilor în domeniul, concluzionează că anul imobiliar 2016 a fost anul cu cea mai mare creștere de pe piață. Se vorbește chiar de o relansare ce ar marca revenirea pieței imobiliare din România si de asemenea din Sibiu.

Apartamente noi construite la cea mai bună calitate

În 2016 ne-am propus să păstrăm aceeași calitate WOLF și să o facem cât mai accesibilă posibililor noștri cumpărători. Am putut vedea în 2016 o recâștigare a încrederii față de apartamentele noi și față de dezvoltatorii imobiliari. În 2017 vrem să dăm suficiente motive care să-i facă pe potențialii cumpărători să aibă încredere în WOLF Imobiliare iar cifrele anului 2016 vorbesc de la sine despre apartamentele WOLF BEST ESTATE SRL.

WOLF Imobiliare - apartamente noi in Sibiu de la dezvoltator

Numărul total de locuințe construite de WOLF în 2016 a fost de 68 de apartamente. Am finalizat cu succes blocul de pe Ioan Virgil Ispas nr. 13 si Ioan Virgil Ispas nr.15 și blocurile 1 și 4 de pe Irina Rosetti nr.3

De asemenea, am început construcția unui nou bloc de apartamente pe strada Ioan Virgil Ispas nr.1, cu un total de 39 de noi apartamente care au fost deja puse la vânzare. Acest bloc va fi predat în cursul anului 2017, dar antecontractele se pot încheia încă de pe acum, inclusiv prin programul Prima Casă.

Începută în 2015 și terminată în 2016, amenajarea trotuarelor, a locurilor de parcare, a locului de joacă și a străzii Ioan Virgil Ispas a fost o altă reușită a companiei WOLF și a dezvoltatorilor din zonă.

Majoritatea apartamentelor WOLF și-au găsit proprietari

În 2016 mai mult de 75% din apartamentele noastre și-au găsit proprietari, în timp ce restul sunt în curs de negociere sau încă așteaptă un cumpărător care să le transforme într-un acasă.

Oferta de apartamente existentă pe site-ul WOLF Imobiliare conține prețul apartamentelor la gri. La cerere apartamentele pot fi predate la cheie, în funcție de necesitățile sau de bugetul clienților noștri.

Credem că procentul de apartamente vândute în 2016 este o dovadă a calității și a angajamentului WOLF Imobiliare față de clienții săi.

WOLF Imobiliare - apartamente noi in Sibiu de la dezvoltator

Ce dotări include un apartament vândut la gri

Oferta WOLF Imobiliare de apartamente la gri înglobează destul de multe facilități care diminuează costul ulterior de amenajare a apartamentului. Aceste facilități includ:

  • Instalația termică cu centrală termică și radiatoare instalate și puse în funcțiune
  • Instalația și racordarea la apă și canalizare
  • Gaz metan și curent cu contoare de utilizare montate
  • Geamuri termopane nemțești Rehau cu 5 camere
  • Ușă intrare metalică
  • Pereți interior finisați cu un strat de glet
  • Pereți exterior termoizolații cu polistiren de 10 cm și tencuială decorativă

2017 sau anul diversificării ofertei WOLF

In 2017 vom continua să ne îmbunătățim calitatea serviciilor oferite și vom livra apartamente la cel mai înalt standard de calitate și confort.

Surpriza anului 2017 este construcția a 23 de case cu un design modern și inovativ, case ce vor fi situate în aproximativ aceeași zonă. Din nou vom păstra calitatea materialelor și a construcției. Aceeași calitate WOLF, în curând și pentru case.

Vom reveni cu mai multe detalii legate de oferta de case noi în Sibiu pe site-ul WOLF Imobiliare.

Dacă doriți să programați o vizionare, ne puteți găsi fie la nr. de telefon 0745327891, fie completând formularul de contact de pe site.