Obicei străvechi este ca la sfârșitul unui an și începutul altuia, să analizăm anul ce abia se termină și să făurim noi planuri pentru anul ce abia deschide ochii.

2015, un an extraordinar pentru WOLF Imobiliare

Pentru WOLF Imobiliare, anul 2015 a însemnat responsabilitate și entuziasmul unor antreprenori cu experiență care doresc să construiască ansambluri rezidențiale la standarde înalte de calitate și confort. In 2015 am construit responsabil apartamente de 2 sau 3 camere, cu design perfect ergonomic, create să reziste în timp și să răspundă tuturor cerințelor viitorilor locatari.

Am început proiectul rezidențial South Residence de pe Calea Cisnădiei, la ieșirea spre Cisnădie a orașului Sibiu, o zonă complet nouă de construcții cu gust și stil din Sibiu. Am ridicat în 2015 un bloc cu 22 de apartamente și am început ridicarea celui de-al doilea cu 24 de apartamente, construcții ce păstrează arhitectura locală și calitatea cu care ne-am obișnuit clienții în anul 2015.

bloc Cisnadie sibiu WLF Imobiliare

bloc Cisnadie sibiu WLF Imobiliare

Avem încredere în partenerii noștri și ei în noi

Clienții sunt partenerii noștri numărul 1. In 2015 am creat o relație de încredere cu clienții noștri, prin oferirea unor servicii prompte și respectarea termenelor de predare. Mulțumiri speciale firmei de construcții DANTARSIB SRL, care ne-au ajutat să ducem construcțiile la bun sfârșit și cu care plănuim să colaborăm și pentru proiectele viitoare, tocmai datorita calității muncii lor. Ne-am încadrat în timpul de predare promis și pentru noul proiect vom păstra garanția calității WOLF.

bloc Cisnadie sibiu WLF Imobiliare apartament 2 camere

Ajutăm comunitatea zonei Cisnădie să se poată dezvolta

Amenajarea trotuarelor, a locurilor de parcare și a străzii Ioan Virgil Ispas a fost o altă reușită a companiei WOLF și a dezvoltatorilor din zonă. Accesul la bloc este asfaltat și reglementat cu specificațiile prezente în zonele rezidențiale pentru siguranța clienților noștri și a copiilor acestora, căci împreună creștem și devenim o comunitate.

Comunitatea zonei Cisnădie crește. Blocurile acestui cartier nou înființat se ocupă pe zi ce trece, iar blocurile WOLF nu fac excepție. Cu un grad de ocupație de 90%, apartamentele WOLF Imobiliare și-au luat deja în primire o parte din clienți și îi așteaptă pe ceilalți.

Apartamente de vânzare la gri

In 2015, am preferat să vindem apartamente la gri, însemnând că ne lăsăm clienții să-și exprime viziunea personală, viziune care este adesea îngrădita de un apartament „la cheie”. Mereu la dispoziția clienților noștri, la cererea acestora am ajutat o parte din viitorii locatari cu finisajele, fără a le îngrădi însă libertatea de personalizare a căminului lor.

bloc Cisnadie sibiu WLF Imobiliare apartament 2 camere

bloc Cisnadie sibiu WLF Imobiliare apartament 2 camere

In 2016 vom continua tradiția calității WOLF

Pentru 2016 plănuim să continuăm dezvoltarea Cisnădiei, o zonă cotată că cel mai fierbinte loc de investii în Sibiu, după zona istorică. WOLF Imobiliare va crește împreună cu zona Cisnădiei și va continua pionieratul investirilor imobiliare în Sibiu prin calitate și angajament, iar în 2016 promitem să vă surprindem cu noi proiecte interesante.

Dacă planul pentru 2016 include mutarea din locuința actuală, vă invităm să vizionați imobilele contruite la cel mai înalt standard de calitate, disponibile și prin programul Prima Casă.

WOLF imobiliare înseamnă calitate, promptitudine și lucru bine facut!